DONGFERR KFT. - Kiskunhalas, Kötönyi út 15.

Korszerű megoldásaink

BELZONA bevonat és felületkezelési rendszer

A gépek, berendezések, épületek és építmények javításának kompozit anyagok és védőbevonatok tervezésére és gyártására szakosodott Belzona a mérnöki problémák és javítási helyzetek széles skálájának megoldását kínálja. A teljes kulcsrakész rendszerektől az egyszerű helyszíni javításokig innovatív anyagai számos ipari problémára adnak megoldást, ideértve az eróziót, a korróziót, a kémiai támadást, a kopást és a kopást, a víz- és az időjárásálló anyagot.

Az egyszerű, biztonságos és hatékony megoldások lehetővé teszik számunkra, hogy segítséget nyújtsunk az egyedi projektekben azáltal, hogy másutt ritkán megtalálható rendszert alkalmazva minimalizáljuk az állásidőt, csökkentetve egészségügyi és biztonsági kockázatokat.

ALKALMAZÁSI TERÜLETEK:
Számos iparág számára kínál megoldásokat, beleértve az energiatermelést, a petrolkémiai, a víz- / szennyvíz-, a tengeri, valamint a papíripar, bányaipar, acélipar A kétkomponensű polimer bevonatok az energiaipar már több mint 60 éve használja. Az alapanyagot úgy tervezték, hogy ellenálljon az igényes üzemeltetési feltételeknek, és kivételes folyamatos kopásállóságot, valamint erózió és korrózióvédelmet kínálnak.

FOLYADÉKKEZELŐ BERENDEZÉSEK JAVÍTÁSA ÉS VÉDELME:

A folyadékkezelő berendezések agresszív erózió-korróziója csökkentheti a hűtővíz-rendszerek hidraulikus hatékonyságát. A súlyosan sérült szivattyúk és csőlemezek újjáépíthetők és visszaállíthatók az eredeti profiljukba, és a javítóanyagok és bevonatok segítségével védettek az erózió, korrózió, kémiai támadás és romlás hatásaitól. A hidegen keményedő anyagok, például a repedt és lyukas szivattyúk javításához felhasználhatók, kiemelkedő kémiai ellenállást biztosítva.

Kopásálló rendszerekhez előállított polimer bevonatok és a fémjavító kompozitok hozzájárulhatnak az erózió hatásainak lelassításához

Alkalmazási területek:
Szivattyú felújítás
Szelepek, csövek és szerelvények felújítása
Tartályok javítása, felújítása
Hőcserélők felújítása

NÉHÁNY KÉP MUNKÁINKBÓL

Szállítócsiga felújítása

Grundfos szivattyú felújítása

Vegyipari dob felújítása, bevonatolása

Préscsiga felújítása