DONGFERR KFT. - Kiskunhalas, Kötönyi út 15.

Dongferr Kft bemutatkozik

A Dongferr kft rövid története

A Dongferr Kft. 2002-ben jött létre több mint 10 éve foglalkozik fémipari alkatrészek, ipari berendezések gyártásával és javításával olyan technológiáknak köszönhetően, mint a forgácsolás, hegesztés és bevonatkészítés. Cégünk egyik alapvető szolgáltatatása a gépi forgácsolással készített alkatrészek gyártása, valamint kopott, sérült alkatrészek javítása. Számos egyedi elképzelés megvalósításában vettünk részt az elmúlt években. Partnereinkkel együttműködve, már a tervezéstől segítséget nyújtunk egy-egy új elképzelés életre hívásában. Szabad kapacitásunk lekötésére, illetve hosszú távú együttműködésre keresünk partnereket. Vállaljuk alkatrészek, berendezések egyedi kialakítású, illetve kis- és közepes szériás gyártását, akár bérmunka keretében is.

Minőségpolitika:

mottónk: Innováció és fejlesztés a siker záloga

Tapasztalt mérnök csapatunk segít Önnek a gyártásban, a megfelelő technológia kiválasztásban. Projektjét minden esetben mérnöki támogatással, személyre szabottan kezeljük. Minőség politikánknak és ipari gyártási folyamatainknak eredményeként precíz és ellenőrzött terméket nyújtunk ügyfeleink részére, határidőre. A Dongferr Kft. arra törekszik, hogy a vevői igényeknek teljes mértékben megfeleljen és biztosítsa a Kft. eredményességét és fejlődését. Ezek alapja a kiváló minőségű termék, melynek előállítása ill. elősegítése minden dolgozó kötelessége és felelőssége. A minőségbiztosítási rendszer bevezetésével a cél a hiba megakadályozása a termék előállításának legkorábbi szakaszában és az ISO 9001 szabvány követelményeinek való megfelelés. Így lesz a hibaköltség a legalacsonyabb, amely biztosítja cégünk eredményes működését. A Kft. dolgozóinak gondolkodásmódjának új alapokra helyezésével, tréningek szervezésével biztosítjuk a kiváló minőséget.

Jövőkép:

A fejlődés lehetőségét a továbbiakban abban látjuk, hogy leendő partnereink szakmai elvárásainak a lehető legjobban tudjunk megfelelni.

- Kollégáink optimális megoldások kiválasztására alkalmas tudással és eszközökkel rendelkeznek

- Partnereink problémáinak megoldásához megfelelő tapasztalattal és tudással rendelkező kollégák tudnak segíteni azok megoldásában. Forduljon hozzánk bizalommal.

- Célunk, hogy partnereink gazdasági tevekénységében a termelés kiesés okozta károk csökkentése a lehető legoptimálisabb idő alatt , leendő partnereink műszaki problémái számunkra kihívást jelentenek, amelyekre a lehető legrövidebb idő alatt megoldást találunk.

- Partnereink segítése érdekében készségesen vállaljuk az új technológiai eljárásokra, szakmai továbbképzésekre, gyakorlati bemutatókra

- Bővíteni kívánjuk eszközparkunkat a munkavégzésünk időtartamának optimalizálása céljából.

Környezetpolitika:

Ügyelünk arra, hogy a gyártott termékek ne szennyezzék a környezetet használatuk során, teljes élettartamuk alatt, sőt megsemmisítésükkor vagy újrahasznosításukkor se károsítsák a környezetet, beleértve a termék csomagolását is. Az általunk meghatározott követelményeink előírják, hogy a termék gyártásakor se történjen környezetszennyezés, illetve ne legyen nagyobb a megengedettnél, és gondoskodjunk a folyamatos csökkentéséről. A társaság a gazdasági és technikai szempontok figyelembevétele mellett, felelősséget vállal termelési technológiája környezetbarát jellegének folyamatos javításáért, valamint a természeti erőforrásokkal történő környezetbarát gazdálkodásért, egyben partner a társadalom, a tudomány és a politika számára, s így hosszú távon hozzájárul a pozitív szociális és ökológiai fejlődéshez.